Джъстин Роуз се захваща отново след „Comedown“ вследствие на майстори близо до госпожица
Джъстин Роуз приема загубата на Рори Макилрой в плейоф на „Мастърс“ може да е повлиял на последващи изпълнения, но вярва, че сега е над неговия „Комедаун“. Макилрой завършва Големия шлем в кариерата.
Роуз почувства, че се е справил малко, след като застреля 66 в последния ден, за да се уволни в спор, но тъй като този подготовка е изпуснал три съкращения, включително и двете други специалности, и не е по-високо от 42-ри преди шестия място в неделя на Шотландския отворен.
Поздравления @mcilroyrory за спечелването на @themasters и завършване на големия шлем .. много готино споделяне на зеленото с вас в този момент…
Благодаря ви екип